Beheer

Beheer

Beheer en vooral proactief beheer zijn een aantal speerpunten die binnen een organisatie van groot belang (moeten) zijn voor de automatisering.

Voor elk type hardware en elke netwerksituatie kunnen wij een passende support of garantie oplossing bieden.

Problemen tijdig signaleren

Het is natuurlijk niet wenselijk dat er problemen ontstaan met servers, netwerken of andere zaken waar de voortgang en dus de productiviteit van uw bedrijf van afhangt. ITSG kan er voor zorgen dat er online een flink aantal zaken gecontroleert worden waardoor een aantal problemen op tijd onderkent kunnen worden en natuurlijk ook opgelost, ruimte problemen, backup problemen, hardwarestoringen, etc.

Online controle's en pro-actief beheer zijn een aantal belangrijke zaken waar ITSG zich mee bezig houd, het tijdig signaleren van problemen voorkomt vaak een kostbare storing en langdurig stilvallen van het bedrijfsproces.

Tevens zijn wij in staat voor de diverse belangrijke zaken binnen een netwerk een hardware garantie af te geven waarbij de levering en plaatsing van defecte onderdelen in zeer korte tijd gegarandeerd wordt. Met andere woorden, de uptime van bijvoorbeeld de server kan recordhoogtes bereiken, en daarmee de productiviteit binnen uw organisatie.